Szolgáltatásaink

Életbiztosítás

2015. Október 06

Az életbiztosítás akkor segít, amikor a legnagyobb szükségünk van segítségre, amikor nem várt események következtében életszínvonalunk hirtelen lecsökken és családunk kiszolgáltatottá válik. Az életbiztosítás akkor segít, amikor a legnagyobb szükségünk van segítségre, amikor nem várt események következtében életszínvonalunk hirtelen lecsökken és családunk kiszolgáltatottá válik. A különböző hitelek törlesztését biztosító folyamatosságon kívül az életbiztosítás segíthet a gyermekek taníttatásában és megfelelő hátteret jelenthet a nyugdíjas évekhez.  Függetlenül attól, hogy a jövő mit tartogat számunkra életbiztosításaink megfelelő védelmet nyújtanak az Ön és az Ön számára legfontosabbaknak.

Vállalati biztosítás

2015. Október 06

Vagyonbiztosításra ugyanúgy szüksége van egy kisvállalkozásnak, mint egy multinak, vagy akár egy intézménynek. Segít abban, hogy egy nem várt szerencsétlen fordulat a felhalmozott tartalékot ne eméssze fel, vagy ne jelentsen komolyabb plusz kiadást.

Hitelközvetítés

2015. Szeptember 21

Hitelek gyorsan - Te is ezt keresed?

Hitelkiváltás

2015. Szeptember 21

Hitelkiváltás forintosított devizahitelekre. A jelenlegi banki környezetben az elmúlt évekhez képest a jól fizető ügyfelek értéke lényegesen erősödött!

Hatalmas versenybe kezdtek a pénzintézetek, és soha nem látott alacsony kamatokkal, nem ritka esetben extra bónusszal csábítják magukhoz az ügyfeleket.

Karrier

2014. Február 20

Karrier - Kedvcsináló leendő munkatársainknak

Lakástakarék pénztár

2014. Február 19

Lakástakarék Pénztár - Államilag támogatott program

Ausztriai tanácsadás

2014. Február 19

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás

2015. Szeptember 21

A felelősségbiztosítás lényege, hogy ha valakinek nem szándékosan kárt okozunk, akkor a kár összegét a biztosító részben vagy teljes egészében átvállalja. A legközismertebb felelősség biztosítás a kötelező gépjármű felelősség biztosítás.

Casco biztosítás

2015. Szeptember 21

Egy autó értéke igen változó lehet – több százezer forinttól akár több tíz millió forintig. A kötelező felelősségbiztosítás védelmet jelent arra az esetre, ha egy közlekedési balesetben nekünk okoznak kárt, azaz vétlenül szenvedünk balesetet.

Utasbiztosítás

2015. Szeptember 21

A biztosítók utasbiztosítási terméke tartalmazza a 24 órás asszisztenciaszolgáltatást, élet-, baleset- és betegségbiztosítási szolgáltatást, továbbá kiterjesztett biztosítás esetében felelősség-, jogvédelem- és poggyászbiztosítást is.

Nyugdíj vagy „nyögdíj”?

2015. Szeptember 21

Így számolhatjuk ki a várható összeget…

Miből lesz nyugdíjam? Lesz nyugdíjam?

2015. Szeptember 21

Vagy az lesz a szerencsés, aki nem éri meg?

Nézőpont kérdése.  Ami biztos, hogy a helyzet nem túl rózsás. Magyarországon, mint az európai országok zömében, felosztó-kirovó nyugdíjrendszer működik. Ez azt jelenti, hogy amit az aktív dolgozók és munkáltatójuk befizet nyugdíjjárulék címen adott hónapban, következő hónapban ebből fizetik ki a nyugdíjasokat. A rendszer több sebből vérzik, mondhatni azt is, hogy haldoklik.

Pénzügyi elemzés

2015. Szeptember 21

Átolvastad honlapunkat és kíváncsi lennél, Számodra milyen praktikus tanácsokat tudnánk adni?