Biztosítás

Nagyon fontos, hogy a megszerzett anyagi javaink elvesztéséből, megkárosodásából származó esetleges anyagi hátrány ne okozzon gondot a mindennapi kiadások közepette. Ezért javasolt ezt a kockázatot valamelyik biztosítótársaságra áthárítani.

A vagyontárgyak mellett érdemes egy kis figyelmet szentelni a legnagyobb értékünk, saját magunk megóvására.
A vagyontárgyak elvesztése mellett szintén jelentős anyagi terhet róhat ránk az is, ha jövedelmünk ideiglenesen vagy – ne adj Isten – egy tragédia okán véglegesen kiesik. Utóbbi védelem szinte kötelező elem abban az esetben. ha nagyobb összegű hitelállományunk vagy gondoskodásra szoruló kiskorú van (vannak) a családban.

Persze, mindezt érdemes úgy tenni, hogy ezeket a lehető legjobb áron kapjuk!

Társaságunk 13 biztosító kínálatából segít kiválasztani a legjobb megoldást. Kötelező gépjármű felelősségbiztosítást, Casco-t, Lakás-, Utas-, Élet - vagy Vállalati vagyonbiztosítást könnyedén választhatsz Munkatársaink segítségével.

Jó tudni, hogy a biztosítási piac szinte minden nap változik, ezért egy két éves “termékedet” szinte biztos, hogy nagy biztonsággal cserélheted vagy lényegesen olcsóbbra vagy azonos díj mellett jelentősen bővebb szolgáltatási körre.